Hevostaitojen ja ratsastuksen lyhytkurssit

Onnistuneeseen hevosen ja ihmisen väliseen vuorovaikutukseen vaikuttavat monet asiat, mutta kaiken pohjalla on, että hevonen on terve, sen lajityypilliset tarpeet on täytetty mahdollisimman hyvin ja sen on hyvä olla ihmisen kanssa. Tallillamme järjestetään ympäri vuoden erilaisia hyvinvoinnin ja hevostaidot yhdistäviä kursseja, joissa etenkin hevosen ja ihmisen välinen yhteys sekä vuorovaikutus korostuvat. 

Ilmoitamme alkavista kursseistamme Facebook-sivuillamme

Hyvinvointi ja vuorovaikutus

Toiskan Terapeuttisella Tallilla on hevosten oloihin ja hyvinvointiin kiinnitetty erityistä huomiota, ja niitä on kehitetty tutkimuksiin pohjautuen viimeisen kymmenen vuoden aikana hyvin aktiivisesti. Voit tutustua lähemmin ajatuksiimme hevosten hyvinvointiin liittyen Hevostietous-sivun alta. Siellä on kerrottu tarkemmin myös mm. hevosen luonnollisia käyttäytymistarpeita edistävistä tarhausjärjestelyistämme, hevosen luonnollisesta liikkumistarpeesta, hevostemme kouluttamisesta ja pyöreästä Pegasos-hallista.

Hevosten lajityypillisiin tarpeisiin liittyen pidämme mielellämme  räätälöityjä koulutuksia sekä esittelemme omia ratkaisujamme ja toimintaamme. Jos esimerkiksi teillä on omalla tallillanne Paddock-paradisen tyyppinen tarhausjärjestelmä tai sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palvelujen tuottaminen suunnitteilla.

Kysy lisää koulutuksista ja teemapäivistä Teealta.

Tallimme kurssit sosiaali- ja hevosalan osaajille ja alaan syventyville

Tallillamme järjestetään useita erilaisia hevostaitoja ja hevosen sekä ihmisen välistä vuorovaikutusta syventäviä lisäkoulutuksia ja kursseja ympäri vuoden. Näille kursseille ovat tervetulleita kaikki henkilöt, jotka haluavat syventää osaamistaan ja ymmärtämistään näissä asioissa. Sinun ei tarvitse olla sosiaali- tai hevosalan ammattilainen kursseille osallistuaksesi, vaan kiinnostus aihetta kohtaan riittää vallan hyvin. Erityisvaatimuksista ilmoitamme aina erikseen kurssikohtaisetsi, jos sellaisia jostain syystä on.

Meillä vierailevia kouluttajia

Meillä vierailevat säännöllisesti mm. seuraavat hevosalan ammattilaiset ja kouluttajat: 

  • Anna Kilpeläinen, PedaEquest. Teemoina mm. eettisesti kestävät ratsastus- ja hevostenkoulutus-menetelmät. Anna kouluttaa paljon myös oman tallimme asiakastyötä tekeviä hevosia.
  • Noora Ehnqvist, teemana mm. ratsastajan kehotietoisuus.
  • Judith Cross- Strehlke, Centered Riding- valmentaja. Teemoina mm. yhdessä hevosen kanssa rentoutuminen ja ratsastajan istunnan merkitys liikeeseen ja tasapainoon.
  • Katariina Alongi, Coaching with Connection. Istuntakeskeistä biomekaniikkaan perustuvaa ratsastuksenopetusta, lajienvälisen vuorovaikutuksen kehittämistä