Tallimme palvelut

Kaikissa tallimme palveluissa olemme keskittyneet hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta lapsille ja nuorille, päivätoiminta aikuisille ja muu kurssi- sekä koulutustoimintamme sisältävät Toiskassa pitkään kehitettyä ajattelua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on työskentelytapa, jota voidaan käyttää sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen. Vaikutukset syntyvät vuorovaikutuksen, kokemuksellisuuden ja osallisuuden kautta.

Luonto- ja maatilatoiminta

Luonto- ja maatilatoiminnassa käytetään eläin-, luonto- ja maatila-avusteisia menetelmiä, jotka valitaan asiakkaan tilanteen, kuntoutustarpeiden sekä omien toiveiden pohjalta.

Kuntouttava päivätoiminta aikuisille

Kuntouttavan maatila-avusteisen päivätoiminnan tavoitteena on kuntouttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti tarjoamalla mielekästä toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Hevostaitojen ja ratsastuksen lyhytkurssit

Tallillamme järjestetään ympäri vuoden erilaisia hyvinvoinnin ja hevostaitojen yhdistäviä kursseja, joissa etenkin hevosen ja ratsastajan välinen yhteys sekä vuorovaikutus korostuvat.

Hevostaitojen ja hyvinvoinnin koulutukset

Me toteutamme hevostaitoja ja hyvinvointia yhdistäviä koulutuksia ja opintolinjoja yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Opiston ja Ilon Kopseen kanssa.