Tallimme palvelut

Kaikissa tallimme palveluissa olemme keskittyneet hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta lapsille ja nuorille, päivätoiminta aikuisille ja muu kurssi- sekä koulutustoimintamme sisältävät Toiskassa pitkään kehitettyä ajattelua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on työskentelytapa, jota voidaan käyttää sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen. Vaikutukset syntyvät vuorovaikutuksen, kokemuksellisuuden ja osallisuuden kautta.

Kuntouttava päivätoiminta aikuisille

Kuntouttavan maatila-avusteisen päivätoiminnan tavoitteena on kuntouttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti tarjoamalla mielekästä toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Toiskan Dialoginen Perhetyö

Dialogisessa perhetyössä perhe pääsee yhdessä Toiskan perustajapariskunnan Keijon ja Tiinan kanssa pohtimaan omaa tilannettaan luottamuksellisissa ja dialogisissa tapaamisissa. Ei niin suurta tai pientä haastetta olekaan, etteikö niitä voitaisi yhdessä pohtia ja löytää ratkaisuja.

Hevostaitojen ja ratsastuksen lyhytkurssit

Tallillamme järjestetään ympäri vuoden erilaisia hyvinvoinnin ja hevostaitojen yhdistäviä kursseja, joissa etenkin hevosen ja ratsastajan välinen yhteys sekä vuorovaikutus korostuvat.

Hevostaitojen ja hyvinvoinnin koulutukset

Me toteutamme hevostaitoja ja hyvinvointia yhdistäviä koulutuksia ja opintolinjoja yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Opiston ja Ilon Kopseen kanssa.